jebril
دو شنبه 14 مرداد 1392برچسب:, :: 13:42 :: نويسنده : hr ashouri نحوه طراحی مجله در فتوشاپ
برای طراحی مجله، اندازه هر صفحه میبایست A3 باشد. اندازه یک صفحه A3 برابر با 2 صفحه A4 است. و هر دو صفحه A3 برابر با یک صفحه A2 است. هر صفحه کاغذ را بر اساس A0 آن میسنجند A4(منظور وزن کاغذ است). برای این که کار ما راحتتر انجام شود، ما بر اساس کار میکنیم. طبق تنظیمات شکل زیر :
وقتی که صفحه باز میشود، بهصورت عمودی است. پس صفحه را افقی کرده و روی آن شروع به کار کردن می نماییم.
عرض کاغذ 3A، 42 سانتیمتر (سایز کاغذ3A ، 297×420 میلیمتر میباشد). با استفاده از خطکش میتوانیم سایز آنها را تنظیم کنیم. برای آوردن خطکش به View رفته و گزینه ruler با کلید میانبر Ctrl+R را انتخاب میکنیم.
همانطور که میبینیم خطکشها در اینجا فعال میشود.
اگر بخواهیم برای حالت افقی از خطکش استفاده کنیم، روی خطکش بالا کلیک کرده دکمه سمت چپ موس را نگه داشته و به سمت کاغذ درگ میکنیم و اگر بخواهیم برای حالت افقی از خطکش استفاده کنیم، روی خطکش سمت چپ کلیک کرده و به سمت کاغذ درگ میکنیم.
اگر شما خطکشی را از بالا آورده و دکمه Alt را نگه دارید، مسیر خطکش بهصورت عمودی خواهد شد و مسیرش عوض میشود.
مشاهده خواهید کرد که در کجا قرار دارید مثلاً x:24.55cm میباشد.
اگر شما بخواهید روی 21cm قرار گیرید، دکمه Shift را که نگه دارید بهصورت 1 سانتیمتر ، 1 سانتیمتر حرکت خواهد کرد.
اما اگر بخواهیم دقیقتر حرکت کنیم میبایست به مسیر شکل زیر رفته و گزینه New guide را انتخاب می کنیم.
و در حالت New guide این امکان را میهد که هر اندازه و هر جایی را که میخواهیم یک خطکش بگذاریم. ما میخواهیم روی 21 سانتیمتر خطکش قرار دهیم، پس در قسمت position، عدد 21cm را وارد میکنیم.
میبینیم که دقیقاً روی 21 سانتیمتر یک خطکش میایستد.
برای از بین بردن خطکش از کلید میانبر :+Ctrl استفاده میکنیم و اگر دوباره :+Ctrl را بزنیم، خطکش دوباره برخواهد گشت. اگر بخواهیم کلاً پاک شود، هر چیزی را که از هرجا برمیداریم، دوباره سرجایش قرار دهیم، کلاً حذف و پاک خواهد شد. اگر بخواهیم کل خطکشهای convas پاک شود، به قسمت View رفته و گزینهclear guides را میزنیم.
تمامخطکشها پاک میشود. نکته: زمانی که شما فایلهایتان را save میکنید با فرمت psd، jpeg و Tiff برای شما خطکشهایتان را save نگه میدارد. حالا میخواهیم اندازههایی را که برای مجله باید داد شود، در اینجا بدهیم. ابزار Move را انتخاب میکنیم. طبق شکل زیر، دکمه سمت چپ موس را نگه داشته عدد 0 را روی 21 سانتیمتر قرار میدهیم.
میبینیم که نقطه 0، ، اکنون تغییر کرد. طبق شکل زیر:
حالا بسیار راحت + Ctrl را میزنیم، Zoom میکنیم و به اندازه 15 میلیمتر خطکش میزنیم. چگونه؟ به قسمت View آمده و گزینه New guide را انتخاب میکنیم. پنجره New guide باز میشود. و position را 22.5 درنظر میگیریم.
اندازه 22/5، 1/5 سانت بعد از 21 سانتیمتر قرار دارد و اگر از 21 سانتیمتر، 1/5 سانتیمتر کم شود، مقدار 19/5 را به New guide میدهیم.
خطکشها طبق شکل زیر درخواهد آمد.
به خطکش عمودی سمت چپ New guide، دو سانتی متر میدهیم.
و به خطکش عمودی سمت راست 40 سانتیمتر میدهیم.
خطکشها به این صورت زده شد.
برای خطکش افقی بالا، 2 سانتیمتر درنظر میگیریم.
اگر بخواهیم برای چاپ بفرستیم حدوداً بین 4 تا 5 میلیمتر برای برش از دست خواهیم داد پس چون در منطقه سفید قرار میگیرد اتفاقی رخ نخواهد داد. پس مقدار 297 میلیمتر را برای اینکه رند شود به 300 میلیمتر تبدیل میکنیم طبق شکل زیر تغییر میدهیم: برای اینکه بتوانیم سایزها را تغییر دهیم، گزینه constrain properties را از حالت تیکدار خارج میکنیم.
پس برای خطکش افقی پایین، 27 سانتیمتر درنظر میگیریم.
حالا یک صفحه خطکشی شده و آماده برای این که از آن استفاده کنیم داریم. روی خطکش دو بار کلیک کرده و پنجرهای به شکل زیر باز خواهد شد.
مثلاً میتوان رنگ خطکش را به شکل زیر تغییر داد.
حالا Text را در قسمت راست صفحه مجله قرار داده (از دید شما) و از دید حقیقی (سمت چپ) میباشد.
سایز آن را 12 قرار داده و در حالت paragraph روی قسمت Justify right طبق شکل زیر قرار میدهیم.
شما اگر دقیقتر بخواهید کار کنید مقابل متن میتوانید دو خطکش قرار دهید.
میتوانید resolution را کمتر کنید تا از RAM کمتری در سیستم استفاده شود. روی لایه Text کلیک راست کرده و گزینه duplicate layer را میزنیم تا لایه دیگری که کپی لایه Text میباشد، تشکیل شود.
پنجرهای طبق شکل زیر باز خواهد شد و کافی است که آن پنجره را Ok کنیم.
پالت لایهها به شکل زیر درخواهد آمد.
Text (متن) به شکل زیر درآمد میتوانید از منوی File گزینه Place را انتخاب کرده،
پنجرهای به شکل زیر باز خواهد شد و شما میتوانید عکس مورد نظرتان را به صفحه Convas بیاورید.
به شکل زیر در صفحه قرار خواهد گرفت که برای کوچک کردن آن، دکمه Shift را گرفته و از گوشهها سایز عکس را کم کنید.
ما فاصله بین دو ستون راطبق شکل زیر به یک اندازه میبینیم.
ما ابزار دیگری به نام Ruler Tool طبق شکل زیر داریم که با استفاده از آن ابزار میتوانیم، اندازه بزنیم.
این ابزار به شما مشخصات کامل سایز را میدهد.
برای جابجایی این ابزار دکمه Shift را گرفته و جابهجا میکنیم به شکل زیر تغییر خواهد یافت.
بهتر است که شما اکثر فونتهای فارسی را بشناسید و در اینجا باید تیتر هم برای مطلب خود درنظر بگیرید. طبق شکل زیر:
نرمافزار مریم حدود 460 فونت دارد که تمام نرمافزارها، چه نرمافزارهایی که فارسی را ساپورت میکنند و چه آنهایی که فارسی را ساپورت نمیکنند، قابل اجرا میباشد. ممکن است که شما این ایراد را در کامپیوترتان دیده باشید که هنگامی که با سیستم کار میکنید یک اتفاق رخ میدهد و به شما پیغام میدهد که Drive C شما پر شده است و سرعت کامپیوترتان پایین میآید. کاری که مثلاً تا 10 دقیقه پیش به راحتی انجام میدادید، حالا زمان بیشتری را از شما میگیرد. دلیل: هنگام کار کردن با فتوشاپ، نرمافزار فتوشاپ قسمتی از Hard شما را اشغال میکند و شروع به ساختن فایلهای چکنویس (فایلهای مورد نیاز خود) میکنید و این حجم زیاد میشود و تا 30 گیگا بایت هم خواهد رسید (شاید هم بیشتر)، بنابراین باید تنظیم کنید که قسمتی که نرمافزار فتوشاپتان کار میکند، کدام قسمت از درایوِ شما باشد. طبق مسیر شکل زیر گزینه General با کلید میانبر Ctrl+K را کلیک میکنیم. پنجرهای به شکل زیر باز خواهد شد.
پنجرهای به شکل زیر باز خواهد شد.
در قسمت Performance همانطور که مشاهده میکنید کل درایوهای سیستم را قرار داده است. درایو C، درایو default ای است که Scratch Disk آن در آنجا ریخته میشود.
میتوانید درایو دیگری مانند درایو E را انتخاب کنید و آن را به بالا منتقل کنید تا درایو E قبل از درایو C و بهعنوان اولین درایو قرار بگیرد.
تیک درایو C را هم برمیداریم. حالا به فتوشاپ میگوییم که از درایو E استفاده کند و فایلهایش را در درایو E بریزد. شما هم میتوانید در سیستم خود، خالیترین (کم حجمترین) درایو را بهعنوان درایو پیشفرض در فتوشاپ قرار دهید. نکته بعدی مقدار استفاده از RAM میباشد.
همانطور که در شکل ملاحظه میکنید، این سیستم تقریباً 3/5 گیگا بایت RAM خالی دارد. ایدهآل آن این است که 2343 مگا بایت RAM تحت کنترل باشد. اما میتوانیم این مقدار را تا 80% افزایش دهیم.
که حتی از حالت ایدهآل نیز بیشتر خواهد بود. این امر باعث افزایش سرعت کار خواهد شد. گزینه History states آن 20 عدد است. همانطور که قبلاً ذکر شد، در History میتوانیم 20 مرتبه به عقب برگردیم. این قسمت را شما میتوانید تا 1000 دفعه افزایش دهید.
البته این نکته را بدانید که هرچه تعداد آن بیشتر باشد، به هارد بیشتری نیاز پیدا خواهیم کرد. پس پیشنهادی که میکنیم عدد 50 است.
Cache levels را تا 8 و Cache Tile Size را تا 1028K میتوان افزایش داد. Catche levels مقیاس تقسیمبندی هارد میباشد. در گذشته 4 تا 4 تا تقسیمبندی میکرد اما امروزه 8 تا 8 تا برای ما تقسیمبندی میکند.
این باعث میشود که سایز Cache و سایز قسمتبندی کردن Hard بر عدد 8 تقسیم شود و هرکدام 1024K شود. در نتیجه کارهای گرافیکی در آن راحتتر انجام خواهد شد. مانند کارهای 3D. هنگامی که تنظیمات را انجام دادیم، و دکمه Ok را انتخاب کردیم، بلافاصله اجرا نخواهد شد بلکه باید، یک بار نرمافزار فتوشاپ را ببندید و دوباره آن را باز کنید. تا تمام تغییرات در general یک بار اجرا شود.
درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید موضوعات آخرین مطالب پيوندها
نويسندگان
|
||||||||||||||||
![]() |